Rakennusliike Tupateko Oy - Uudisrakentaminen Pirkanmaalla

Rakennusliike Tupateolta ammattitaitoista uudisrakentamista Pirkanmaalla 

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta Pirkanmaalla? Pitkän linjan rakennusliike Tupateko on alueen ensisijainen valinta, kun kyseessä on korkealaatuinen uudisrakentaminen. Toteutamme uudiskohteet omakotitaloista kesämökkeihin, rivitaloihin ja liikekiinteistöihin.  

Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista laatua ja palvelua. Uudisrakentaminen on monen elämässä ainutkertainen kokemus, joten haluamme varmistaa, että projekti sujuu suunnitelmien mukaan ja mahdollisimman mukavasti. 

Ota yhteyttä paikallisiin kirvesmiehiin! 

Näin uudisrakentaminen etenee

  • Yhteydenotto 
  • Jos asiakkaalla ei ole piirustuksia, ohjaamme hänet arkkitehdille (osallistumme sovittaessa suunnittelutyöhön) 
  • Hinta-arvio ja maksujärjestelyistä sopiminen 
  • Lupa-asiat 
  • Rakennusprojektin toteuttaminen 
  • Valvoja seuraa projektia ja hyväksyy laskutuspyynnöt 
  • Lopputarkastus 
  • Vuositarkastus 
Rakennusliike Pirkanmaa - ota yhteyttä tupateko.fi

Omakotitalon rakentamisen kesto riippuu rakennuksen koosta. Esimerkiksi 100-120-neliöinen omakotitalo rakentuu noin puolessa vuodessa siitä, kun lupa on myönnetty. Aloita ottamalla yhteyttä paikallisiin kirvesmiehiin, niin käydään yhdessä projekti läpi! 

Kirvesmies Kangasala - ota yhteyttä tupateko.fi

Millaisia projekteja olemme toteuttaneet Pirkanmaalla? 

Rakennusliike Tupateko on toteuttanut uudisrakennusprojekteja sekä asiakkaille että rakentanut omia kohteita myyntiin. Puurakentaminen on ydinosaamistamme, mutta olemme toteuttaneet myös esimerkiksi kivitaloja. Rakennuksemme täyttävät matalaenergiatalojen tiiveyden määritelmän. 

Toteutimme asiakkaallemme myös haastavan, täysin listattoman huvilan, jossa työnjäljen täytyy olla millintarkkaa ja saumatonta. Ammattitaitomme taipuu siis myös täysin uniikkeihin ratkaisuihin.  

Asiakaspalautteita

"Suosittelen erittäin lämpimästi Tupatekoa vastaaviin korjausrakennushankkeisiin. Anteron ja hänen tiiminsä jälki oli erinomaista ja projekti pysyi aikataulussa."

Tyytyväinen asiakas
Kesäasunnon täydellinen remontointi, pihasaunan, terassin ja kesäkeittiön rakentaminen

"Monille mm. talon rakentaminen on kerran elämässä tehty juttu, joten työn pitää olla laadukasta ja kestävää." - Antero Pasuri, Tupateko Oy

Ota yhteyttä paikalliseen rakennusliikkeeseen Kangasalla 

Rakennusliike Tupateko on Pirkanmaan ykkösvalinta uudisrakentamiseen. Palvelemme esimerkiksi Kangasalla, Pälkäneellä, Pirkkalassa, Orivedellä, Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa ja Jämsässä.  

Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania uudisrakentamiseen, ota yhteyttä Tupatekoon. Lupaamme, että meidän kanssamme kommunikaatio pelaa ja rakennusprojekti on mahdollisimman mutkaton. Luomme yhdessä unelmiesi kodin, joka kestää aikaa ja elämää! 

Soita tai laita WhatsAppia 0400 254 281

Facebook | Instagram