Kylpyhuoneremontti Pirkanmaa

Kylpyhuoneremontti vaivattomasti Pirkanmaalla – Tupateko Oy

Helppo ja tasokas kylpyhuoneremontti Tupateolta 

Kun haet osaavaa tekijää kylpyhuoneremontille Pirkanmaan alueella, Tupateko on ykkösvalinta. Olipa tavoitteesi sitten moderni ilme, lisää tilaa tai toiminnallisuuden parantaminen, me autamme jokaisessa tarpeessa. Luotettavan ja laadukasta jälkeä tekevän kumppanin kanssa saat juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta olet aina unelmoinut. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan kartoituskäynti! 

Yksilöllinen kylpyhuoneremontti Pirkanmaalla 

Toteutamme kylpyhuoneremontit, saunat, kodinhoitohuoneet ja wc-tilat korkealla ammattitaidolla ja viimeistellyllä laadulla. Olemme toteuttaneet esimerkiksi näyttäviä paneelikattoja, mittatilauslauteita, uniikkeja laatoitustöitä sekä valaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin. 

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin Pirkanmaan alueella, kuten Kangasalla ja Jämsässä. Haluamme varmistaa, että jokainen kylpyhuoneremontti vastaa täysin asiakkaan odotuksia – ja jopa ylittää ne! 

Remontin kesto ja eteneminen 

Kylpyhuoneremontti kestää yleensä 4-6 viikkoa, mikäli projekti ei sisällä esimerkiksi saunan remontointia tai valopisteiden sijaintien vaihtamista. Laajemmat projektit kestävät vähintään kahdeksan viikkoa. Remontti tehdään alipaineistetussa tilassa, joten pöly ei pääse leviämään muihin huoneisiin. Huoneistossa voi siis asua remontin ajan. 

Kylpyhuoneremontin eteneminen: 

  • Pölynhallinta 
  • Purkutyöt 
  • Sähkökiertoisen lattialämmityksen uusiminen (suositus) 
  • Tasoitus ja kaadot 
  • Levytystyöt 
  • Vesieristys 
  • Laatoitustyöt 
  • Katot, listat, valaistus ja kalusteet 

Aloita projekti varaamalla tapaaminen! 

Laitetaanko kylpyhuone uuteen uskoon? 

Tarjoamme viimeistellyt kylpyhuoneremontit Kangasalla ja muualla Pirkanmaalla, kuten Pirkkalassa, Orivedellä, Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa ja Jämsässä. 

Pysymme aina sovitussa aikataulussa ja pyrimme tekemään projektista asiakkaillemme mahdollisimman positiivisen kokemuksen. Meidät tunnetaan tarkasta laadusta ja loistavasta asiakaspalvelusta, sillä pidämme asiakkaamme ajan tasalla projektin edetessä. 

Laita viestiä tai soita, niin laitetaan yhdessä suunnitelmat käytäntöön! 

Muistathan myös kotitalousvähennyksen!

Soita tai laita WhatsAppia 0400 254 281
Facebook | Instagram