Kylpyhuoneremontti Pirkanmaa

Kangasala, Jämsä

Kylpyhuoneremontti vaivattomasti Pirkanmaalla – Tupateko Oy

Tilaa helppo ja tasokas kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, missä arjen mukavuus ja toimivuus erityisesti korostuvat. Kun haet osaavaa tekijää kylpyhuoneremontille Pirkanmaan alueella, Tupateko on ykkösvalinta. Olipa tavoitteesi sitten moderni ilme, lisää tilaa tai toiminnallisuuden parantaminen, me autamme jokaisessa tarpeessa. 

Luotettavan ja laadukasta jälkeä tekevän kumppanin kanssa saat juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta olet aina unelmoinut. Panostamme kylpyhuoneremonttien suunnittelussa asiakkaan toiveiden kuuntelemiseen ja modernien sekä kestävien materiaalien käyttöön.

Ota yhteyttä, niin sovitaan kartoituskäynti! 

Yksilöllinen kylpyhuoneremontti Pirkanmaalla 

Toteutamme kylpyhuoneremontit, saunat, kodinhoitohuoneet ja wc-tilat korkealla ammattitaidolla ja viimeistellyllä laadulla. Kylpyhuoneremontti on sijoitus, joka nostaa paitsi asumiskokemuksen tasoa, myös kiinteistön arvoa. Olemme toteuttaneet esimerkiksi näyttäviä paneelikattoja, mittatilauslauteita, uniikkeja laatoitustöitä sekä valaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin. Kylpyhuoneremontilla voi uudistaa vanhaa ja luoda uutta - tarvitaanpa sitten perinteistä suomalaista saunaa, tyylikkäitä kaakelointeja tai innovatiivisia ratkaisuja kuten lattialämmitystä ja älykästä valaistusta.

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin Pirkanmaan alueella, kuten Kangasalla ja Jämsässä. Haluamme varmistaa, että jokainen kylpyhuoneremontti vastaa täysin asiakkaan odotuksia – ja jopa ylittää ne! 

Kylpyhuoneremontti Jämsä - ota yhteyttä tupateko.fi
Kylpyhuoneremontti Orivesi - ota yhteyttä tupateko.fi
Kylpyhuoneremontti Pirkanmaa - ota yhteyttä tupateko.fi

Remontin kesto ja eteneminen 

Kylpyhuoneremontti kestää yleensä 4-6 viikkoa, mikäli projekti ei sisällä esimerkiksi saunan remontointia tai valopisteiden sijaintien vaihtamista. Laajemmat projektit kestävät vähintään 8 viikkoa. Remontti tehdään alipaineistetussa tilassa, joten pöly ei pääse leviämään muihin huoneisiin. Huoneistossa voi siis asua kylpyhuoneremontin ajan. 

Näin kylpyhuoneremontti etenee: 

  • pölynhallinta 
  • purkutyöt 
  • sähkökiertoisen lattialämmityksen uusiminen (suositus) 
  • tasoitus ja kaadot 
  • levytystyöt 
  • vesieristys 
  • laatoitustyöt 
  • katot, listat, valaistus ja kalusteet

Päivitämme osaamistamme jatkuvasti varmistaen, että kylpyhuoneremontit toteutetaan nykynormien ja -vaatimusten mukaisesti. Vesieristys, kosteuden hallinta ja tilan ergonominen suunnittelu ovat toimintamme keskiössä, jotta lopputulos on sekä turvallinen että kestävä. Teemme yhteistyötä paikallisten toimittajien ja tavarantoimittajien kanssa, jotta kylpyhuoneremonttiisi saadaan parhaat mahdolliset materiaalit ja tarvikkeet. Valitsemme kullekin asiakkaallemme sopivimmat ratkaisut, oli kyseessä sitten tyylikäs ja moderni linja tai klassisen kodikas tunnelma.

Aloita remontti varaamalla tapaaminen! 

Laitetaanko kylpyhuoneesi uuteen uskoon? 

Tarjoamme viimeistellyt kylpyhuoneremontit Kangasalla ja muualla Pirkanmaalla, kuten Pirkkalassa, Orivedellä, Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa ja Jämsässä. 

Pysymme aina sovitussa aikataulussa ja pyrimme tekemään projektista asiakkaillemme mahdollisimman positiivisen kokemuksen. Meidät tunnetaan tarkasta laadusta ja loistavasta asiakaspalvelusta, sillä pidämme asiakkaamme ajan tasalla projektin edetessä. 

Laita viestiä tai soita, niin laitetaan yhdessä suunnitelmat käytäntöön! 

Muistathan myös kotitalousvähennyksen!

Soita tai laita WhatsAppia 0400 254 281
Facebook | Instagram